Noen av Våre Prosjekter

Overvann

Overvannsnotat, detaljprosjektering, rådgivning, synkeprøver, jordanalyser…

Privat avløp

Grunnundersøkelser, prosjektering, nøytral fagkyndig, utslippstillatelse, rådgivning, synkeprøver, vannprøver, jordanalyse…

VA-teknikk

VA-notat, rådgivning, byggesak, flombergninger, prosjektering

Maskinentreprenør / BYGGESAK

Utgraving, fundamenter, grøfter, drenering, VA, støttemurer, renseanlegg…

Hva sier våre kunder om oss:

Hei Morten,  ENDELIG!!! Så herlig! Tusen takk for at du bidro til å rydde opp i dette.   Thomas R.

Hello Morten,  Thank you for a good informative conversation today.     Aebgin P.

Hei.   Tusen, tusen takk! 🙂 super jobb som alltid!   Malin F.

Supert, takk for rask levering 😊 Ha en fortsatt fin dag!    Ole J.

Hei Morten! Det må være verdensrekord i rask respons😎 Tusen takk! Tar dette videre til arkitekt og regner med at dette nå går i orden for å kvittere ut kommentaren.   Marius K.

Hei Morten!  Kunnskap er makt! Det var svært gledelig, vi har lagt planer og venter nå kun på utslippstillatelsen. Takk for god og faglig oppfølging.   Glenn M.

Hei!  Takker for det jeg opplever som en veldig spennende og veldokumentert søknad!   Kommunal saksbehandler

God morgen, Morten.  Da er anlegget vel plassert i bakken og i drift. Takker for innsatsen i løpet av din ferieavvikling! Det var jo helt avgjørende i forhold til den vellykkede gjennomføringen dette ble. Godt levert, Morten!!!! 😊 Bjørn S.

hei, Dunder og brak, ja om ikke den søknaden der går gjennom så må det jaggu være noen som ikke liker meg😂😂, takk så langt 👍👍  Freddy N.

Hei Morten
Dette var veldig gode nyheter!! og ikke minst at dette gikk igjennom uten som mye som en kommentar. Vi ble veldig overrasket, men dette var veldig bra!  Vi er veldig fornøgd med deg Morten! En svært ryddig prosess med god informasjonsflyt underveis.  Roger N.

Hei Morten, dette setter jeg stor pris på, og det løfter vår opplevelse meget. Takk for den bistand du har gitt. Jeg skal helt klart markedsføre deg til de som måtte ha behov. Takk for samarbeidet!     Geir O.

Hei Morten, Tusen takk for grundig rapport😊  Manuela L.

Hei Morten!    Så profft og grundig arbeid du har gjort! Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gjøre dette på den riktige måten og at jeg fikk kontakt med deg!  Miriam A.

Hei Morten, Takk for hjelpen.  Så ryddig og profesjonelt utført, glad for dette!  Lisbeth P.